dinsdag 25 maart 2014

Deskundig aan de slag met zonne-energie

Zonne-energie heeft de Toekomst

Kiezen voor zonne-energie is kiezen voor de toekomst. Zonne-energie is een techniek die nog volop in ontwikkeling is en de zonne-energie installatietechniek is een jonge bedrijfstak. Als klant mag natuurlijk verwachten dat de uitgevoerde systemen lang meegaan en dat de systemen deskundig en veilig worden geïnstalleerd. Het is daarom verstandig om te kiezen voor de zekerheid van het Zonnekeur. De keuze voor een Zonnekeur Installateur zoals EnergieAnders, is een betrouwbare keuze omdat de deskundigheid van het bedrijf en de medewerkers is getoetst en gecertificeerd door de Nederlandse toezichthouder. EnergieAnders heeft inmiddels al vijf jaar ervaring in het plaatsen van zonne-energie systemen.


"Alles gereed voor het veilig plaatsen van het tweede zonnepanelen systeem in de zelfde straat"
De Zonnekeur installateurs van EnergieAnders zijn al vijf jaar actief in het installeren van zonne-energie systemen en hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en zonne-energie installaties. Ze hebben het landelijke examen zonne-energie behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg afgelegd. Het werk van onze Zonnekeur Installateurs voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitsnormen.

EnergieAnders is één van de eerste zone-energie-installateurs die het keurmerk “Zonnekeur Installateur” mag voeren. Zonnekeur Installateurs zijn deskundige installateurs. Niet alleen in naam, maar zij kunnen dat ook aantonen. Zo levert de Zonnekeur Installateur uitsluitend producten die aan alle geldende normen voldoen. Door hun getoetste deskundigheid, kunnen zij u goed adviseren.  Een advies afgestemd op uw specifieke situatie en daarbij een passend ontwerp samenstellen voor uw zonne-energie installatie. De Zonnekeur bedrijven zoals EnergieAnders, staan onder toezicht en worden regelmatig gecontroleerd.

Naast zekerheid spelt natuurlijk ook veiligheid een belangrijke rol. Immers de zonnestroom- of zone-warmte-installatie in uw woning of bedrijf levert u energie. Naast dat je er op moet kunnen vertrouwen, dat de installatie betrouwbaar zijn werk doet, verdient het ook aandacht op het aspect veiligheid. De veiligheid in het gebruik en de bedrijfszekerheid van uw installatie zijn aandachtspunt nummer 1. De zekerheid van installateurs met de juiste deskundigheid bij de montage is daarom ook voor u van groot belang.


De producten die door een Zonnekeur installateur als EnergieAnders worden geleverd, voldoen aan de geldende veiligheidseisen en onze monteurs werken strikt volgens de regels waar het uw en hun veiligheid betreft. Ja, ook hun persoonlijke veiligheid natuurlijk. U begrijpt dat met het werken op bijvoorbeeld het dak of met elektriciteit gevaren met zich mee brengt. 
Gezien de gevaren bij het werken op hoogten, raden wij u aan alleen deskundig getrainde en ervaren installateurs het dakwerk te laten uitvoeren. De installateurs van EnergieAnders met het Zonnekeur kennen de gevaren en weten als geen ander hoe dat het werk veilig kan worden uitgevoerd.

Betrouwbaarheid van de installatie, deskundige plaatsing en uitvoering van de installatie, u kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid wanneer u kiest voor de Zonnekeur Installateur.



Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Neem contact op met EnergieAnders: www.zonnekeurinstallateur.nl of bel 085 877 1822


Jan-Willem van Rijnberk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten